woensdag 2 november 2011

Wie ben ik? Anne

Heee!
Dit wordt een standaard voorstel dingetje, waar ik eigenlijk altijd een hekel aan heb haha. Ik ben dus Anne, 15 jaar oud en ik woon in Nederland -voor de nieuwsgierigen onder ons -. Ik heb coeliakie (glutenallergie) en ik ben vrijwel altijd vrolijk. Ik houd van dansen, zingen, chocola, smoothies, zon en last but absolutely not least: acteren.
Ik heb acteren altijd leuk gevonden, en sinds dat ik 10 ben zit ik op 'acteerles' of wel theater. Vanaf mijn 13e ben ik hier serieus mee bezig, inclusief audities en alle stress die je daarbij krijgt, en ik heb begin september éíndelijk mijn eerste rolletje gekregen! In maart zal ik te zien zijn in VRijland, so stay tuned! (:
Qua muziek luister ik echt álles. Van Miles Kane (http://youtu.be/2SV422fSYE4) en the Kooks (http://youtu.be/8pvHZ4ddR-4) tot Megan Nicole (http://youtu.be/3Rvjfm5FYHM) en Tiffany Alvord (http://youtu.be/pcTu2A1chag). Ook de 'bekende' mensen zoals Lady Gaga en the Glee Cast zijn in mijn iTunes te vinden, naast Owl City, wat ik echt geweldig vind.
Ik heb er súperveel zin in, en ik spreek jullie snel!
xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten